miercuri, 22 aprilie 2009

Prea buna pentru titlul de Miss USADuminica 19.04 statul California a fost la un pas de a castiga titulul de Miss USA prin concurenta sa Carrie Prejean care a reusit sa creeze o controversa care a lasat-o fara coroana.

In final castigatoarea a fost Kristen Dalton din Carolina de nord in fata a peste 50 de aspirante din Statele Unite intr-o ceremonie televizata dinClub Casino Planet Hollywood din Las Vegas.

Dalton a spus ca sinte ca si-a relizat visul viertii sale prin obtinerea acestui titlu pe cand Prejean a afirmat ca in momentul in care Perez Hilton i-a pus intrebarea pentru ea concursul s-a terminat.

"Dupa ce am raspuns la aceasta intrebare stiam ca nu voi castiga, din cauza raspunsului. Pentru ca am spus-o din inima in conformitate cu credinta mea in Dumnezeu".

Miss California a ales-o pe Perez Hilton sa-i puna ultima intrebare:

Vermont de curand a devenit al patrulea stat care legalizeaza casatoriile intre homosexuali. Crezi ca ar trebui urmata acesta tendinta?De ce da sau de ce nu?

"Eu cred ca este bine ca America poate alege intre una sau alta. Dar eu cred ca casatoria trebuie sa fie intre o femeie si un barbat, fara sa jicnesc pe nimeni. Asa am fost crescuta si asa cred ca trebuie sa fie casatoria."a fost raspunsul llui Carrie Prejean

sursa: Yahoo Entreteminento.es

Aici s-a incheiat concursul pentru Carrie Prejean care a pus mai presus credinta ei in Dumnezeu decat titlul de Miss USA iesind astfel din competitia pentru Miss Univers care se va desfasura in august in Bahamas.

3 comentarii:

 1. Ce sa zic...fata asta mi-a zdruncinat un pic prejudecata probabil despre persoanele care participa la astfel de competitii cum ca ar fi frumoase si atat.
  M-a surprins pozitia ei pana la capat, m-au surprins aplauzele oamenilor din sala si m-a surprins cat de "mari" aparatori ai libertatii putem fi cata vreme nu apare cineva care crede diferit. Si cat de repede suntem gata sa-l eliminam imediat ce apare. Asta apropo de reactia tipului care a pus de altfel si intrebarea.
  Fain exemplu!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pe mine m-a impresionat cel mai mult ca acesta era momentul cel mai important din viata ei:l-a pregatit ani de zile si se visa cu coroana pe cap!!!Si cand acest lucru este doar la un pas sa devina realitate renunta pentru credinta in Dumnezeu!!!Este o dovada ca Dumnezeu are oamenii in locuri in care nici nu ne gandim.Un exemplu demn de urmat!

  RăspundețiȘtergere
 3. O admir foarte mult pentru puterea ei de a nu face compromisuri...atat de usor putea spune ca fiecare e liber sa faca ce vrea, sau orice de genul acesta, dar ea a ales sa nu isi incalce principiile chiar daca stia ca asta insemna pierderea coroanei...

  RăspundețiȘtergere

FEEDJIT Live Traffic Feed