Toda la verdad en 2 minutos



Tot adevarul in 2 minute
Ce faci in aceasta lume ? in ce consta jocul pe care unii il numesc A TRAI!
Nu ti se pare cateodata o gluma proasta? Cateodata lucrurile isi pierd sensul. Te simiti inselat. Iti lipseste ceva. Vrei sa stii adevarul. Dar ce este adevarul?!Te-ai intrebat de-atatea ori.
Adevarul este o calitate a realitatii. Daca nu este adevarat nu exista. Daca exista este adevarat. Te-ai nascut intr-o lume pe care nu o intelegi. Ai multe intrebari si nici macar nu stii daca esti pregatit pentru raspunsuri. Te inteleg, este decizia ta. Daca doresti acum este momentul!
Este nevoie doar de 2 minute. Esti pregatit?!Incepem:
Univesul este…cea mai complex care a fost proiectat. Totul are o ordine ochiul tau, mana ta, creierul tau, un elefant, motocicletele, celulele sunt macroscopic si microscopic. NImic nu este la intamplare. Accepta ceea ce ai intuit de mult, Cineva a proiectat tot ce ne inconjoara. Acelasi care a creat realitatea pentru a te face fericit a dorit sa comunice cu umanitatea cu oameni ca tine si ca mine. Stiu ca e greu sa accepti dar in Biblie ai decrierea cea mai fidela descriere a realitatii. Este imperfecta dar indreapta spre perfectiune. Daca Dumnezeu a creat totul pentru a ma face fericit de ce nu sunt?! De ce sufera oamenii?! Exista o alta minte inteligenta care vrea sa faca raul si sa arunce vina pe Creatorul tau. Nu-l lasa sa-si indeplineasca planurile cu tine. Dumnezeu a venit in aceasta lume Vechiul Testament a prezis de mai bine de 3000 de ori. Atat pentru credinciosi cat si pentru necredinciosi istoria se masoara inainte si dupa Acel om.Curios nu?!
Isus era Dumnezeu. El a murit pentru ca tu sa traiesti vesnic. Vesnic?! Vesnic! Suna incredibil, asa-i?Dar aceasta era planul original. Si va fi din nou. Sunt oamenii buni peste tot si cu tot felul de credinte. Dar sunt credinte care nu ne lasa sa traim in pace. Nu lasa ca nici o traditie sa te desparta de Dumnezeu. Nu te lasa inselat.
Nu exista iadul ca loc de tortura vesnica. Dumnezeu nu ar putea pedepsi pentru eternitate pe aceia care nu niciodata un angajament ferm. Linisteste-te.
Sa fi mantuit este mai usor ca sa fi pierdut. Pentru a fi pierdut trebuie sa-i spui lui Dumnezeu in fata: “Multumesc, dar nu!” Pentru mantuire s-a facut un plan de salvare, nu ai nimic de facut pentru a merita e suficient sa crezi. Restul inseamna sa traiesti realitatea cu majuscule. Cand iti cere ceva sa faci: fa-o, mereu este pentru binele tau. Daca vrea sa se intalneasca cu tine intr-o zi speciala in fiecare saptamana profita de ocazie. Dar, ziua a ales-o El. A fost o sambata, mereu a fost si mereu va fi.
Toate profetiile despre Isus s-au implinit, in Biblie spune de 5000 de ori ca va veni din nou, nu te indoi. O va face!
Depinde de tine sa crezi sau sa nu crezi. Ce-i cert e ca ce ai auzit este adevarat. Deja nu poti sa spui ca nimeni nu ti-a zis.

Comments

  1. Apreciez blogul tau. Apreciez acest spot. Apreciez faptul ca ti-ai gasit timp pentru traducerea textului. Åži mai apreciez ca... peste cateva luni vei straluci mai tare decat stelele tale de pe firmamentul blogului. Bianca TS.

    ReplyDelete
  2. multumesc Bianca pentru incurajare:* Speciala ca de obicei:)

    ReplyDelete
  3. multumesc Bianca pentru incurajare!:*
    te pretuiesc mult:*

    ReplyDelete
  4. Iar o data ce am aflat adevarul apare urmatoarea provocare: sa fim statornici in credinta! Altfel, totul este in zadar!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts