Secundele dinainte...

Nu rareori ne gandim ca am vrea sa dam timpul inapoi si sa retraim unele momente, sa reluam unele decizii, sa regandim unele cuvinte inainte de-a le fi scos vreodata. Asta se intampla pentru ca ne dam seama de impactul pe care o are consecinta asupra altora si a noastra. Sau pentru ca a fost ultima sansa in care am mai fi putut face ceva.
Supararea ceea mai mare apare atunci cand ne dam seama ca secundele dinaintea momentului 0 nu au fost prevestite de nimic.
Dimineata zilei de 11 Septembrie incepea ca oricare alta: agitatie, graba spre locul de munca, aglomeratie in trafic, nimic nu prevestea ceea ce azi este deja istorie.
28 ianuarie 1986 ora 16:37 milioane de oamenii priveau plini de admiratie pregatirile si lansarea unei nave in care se pusesera mari sperante. cateva minute mai tarziu 16:39 nava Challenger se dezintegreaza deasupra Oceanului Atlantic.
 O noapte ca oricare alta, adica de petrecere. Doar ca sa alunge plictiseala s-au gandit sa foloseasca vasele rituale ale unui popor captiv. Secundele dinainte nu prevesteau finalul. Distractia a fost incheiata de Dumnezeu care a anuntat nu doar incheierea petrecerei ci si a imperiului.Chiar in noaptea aceea Babilonul este cucerit de Grecia in 539 î.Hr.
1 Tesaloniceni 5:2, Matei 24:39 ne avertizeaza cu privire la aceeasi surpriza, dar de data aceasta cosmica. Un eveniment mult visat, iubit si dorit de unii si ignorat, privit cu superstitie sau negat de altii. Revenirea Fiului lui Dumnezeu pe norii cerului va reprezenta marea uimire pentru fiecare fiinta de pe pamant. 



 Desi nu putem stii nici chiar cu o secunda inainte ora exacta a revenirii Sale, totusi putem sa ne regandim viata ca sa nu regretam atunci cand ultima secunda va fi trecut.

Comments

Popular Posts