miercuri, 9 iulie 2008

Dor de zbor


Blog din dorinta de zbor...

Zbor, dor, cuvinte impletite magic in inima mea. Intotdeauna mi-am dorit sa urc mai sus! Nici nu am stiut exact spre ce vreau sa merg, doar ma fascina betia inaltimilor. Cu cativa ani in urma in ascensiunea mea am fost scandalizata de mersul cuiva care parea sa sfideze inaltimile. Desi cu grija sa nu pierd din altitudine, mi-am intors privirea peste umar spre acela care mergea linisitit dar hotarat. Nu mai vazusem pe cineva asa. Era exact pe dos!Nu parea deranjat ca merge altfel decat noi toti ceilalti. Nu era atras de ce ni se parea noua de dorit si cu toate ascesta traia de parca avea toata bogatia. Nu-si dorea nici renume desi, l-a primit. Agitatia mea specificica a fost confruntata cu pace, transmitandu-mi stabilitate. Cand privirile noastre s-au intersectat pentru o secunda, mi s-a strecurat inima dorinta de-a fi asa cum era el, si de-atunci aceasta dorinta nu m-a mai parasit.
Cu toate aceastea nu indrazneam sa-mi manifest simpatia public pentru a nu parea caraghioasa totusi am admirat integritatea desavarsita si atmosfera linistita pe care o emanau prezenta sa !Mi-am dat seama ca zborul meu desi era spre inaltmi era haotic, neregulat si nesigur. Asa ca am ales:voi schimba directia de zbor!!!
Inca sunt inaltimi de cucerit, inca vreau sa zbor spre inalt si sa tai printr-un singur zbor cerul dar nu mai conteaza altitudinea de zbor ci directia. Ma intereseaza mai mult prezenta acestui strain care intre timp mi-a devenit si prieten si stapan. Am renuntat la emotiile piscurilor pentru o poiana linisita alaturi de singurul care mi-a cucerit inima:Isus!

2 comentarii:

  1. Ma rog la Dumnezeu sa ti-se implineasca visul...Sper din tot sufletul ca si eu cu toata familia mea sa fim cu tine ACOLO...Te admir si pretuiesc foarte mult.Lety.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc pentru gandul tau frumos!!!Domnul sa te binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere

FEEDJIT Live Traffic Feed