marți, 29 septembrie 2009

La multi ani dragul meu!!!


Mai bine cu 23 de ani in urma Dumnezeu mi-a facut cel mai frumos cadou. Mi-a dat un fratior!
Toti cei care sunt singuri la parinti pot sa spuna ce mult si-ar dori sa mai aiba pe cineva cu care sa imparta bomboanele sa se joace sau sa se ajute la teme. Eu am primit inainte sa cer pentru ca Dumnezeu stia cat de multa nevoie as avea de el!!!!
Fara el nu m-as fi cunoscut asa de bine, greutatile ar fi fost prea mari iar bucuriile prea mici. Cele mai frumoase amintiri din viata mea sunt legate de fratele meu. Viata mea nu ar fi fost niciodata asa de frumoasa daca nu l-as fi avut.
Multumesc pentru bomboanele tale, pentru incurajari, mesaje, ajutorul la matematica, pentru protectie, pentru ca ai fost (si esti) cel mai bun prieten al meu!Pentru toate acestea si multe altele stiute doar de noi doi!!

9 comentarii:

 1. La muuuuulti (b)aniiiiiiiiiiiiiii
  Ghinea Adela Rebeca: La vesnici ani si Dumnezeu sa-l binecuvanteza...si sa-i dea tot ce e mai bun... azi dimi la prima ora m-a sunat alarma sa-mi ,,spuna'' ca Beny a mai crescut!

  RăspundețiȘtergere
 2. : la multi ani ! sa-ti traisca vesnic si multe binecuvantari sa se reverse peste voi si casa voastra!

  RăspundețiȘtergere
 3. Sa ii urezi la multi ani!

  RăspundețiȘtergere
 4. la multi ani din partea mea lui benny si multa sanatate

  RăspundețiȘtergere
 5. multi ani pt beni..sa fie sanatos si fericit, mai ales in Domnul

  RăspundețiȘtergere
 6. ....stiu ca azi este ziua de nastere a lui Stefan, si pentru ca nu il vad online,as dori sa ii transmiti din partea mea ca si fagaduinta din partea Domnului Psalmul 65:1-5. Ii doresc o zi minunata alaturi de cei dragi si un an plin de pace, bucurie, sanatate, intelepciune si realizari din partea Lui! numai soare si senin, Christina

  RăspundețiȘtergere
 7. sa-ti traiasca fratiorul!

  RăspundețiȘtergere
 8. La Multi Ani pt.Beni , i-ti doresc pace si fericire in viata si o relatie buna cu Parintele si Fratele nostru Domnul Isus , May your dreams come true ,:)

  RăspundețiȘtergere
 9. Multumim tuturor pentru urari!!Chiar si anonimilor!!!Va dorim numai bine!!

  RăspundețiȘtergere

FEEDJIT Live Traffic Feed