Cel mai bun motor de căutare


Curioasă sa vad ce mai crede lumea despre Dumnezeu am căutat pe unde caută tot omul secolului XXI, adică pe Internet.
Am descoperit că:Dumnezeu foloseşte Twitter, că are pagină web, că nenumărate siteuri şi forum-uri îşi pun întrebări cu privire la existenţa şi acţiunile Sale, că numele Său(în engleză, GOD) este luat de unele formaţii musicale,că există siteuri care promit să spună „totul despre Dumnezeu”.Alţii, spun tot pe Internet, că este imaginar şi chiar se grăbesc să ofere 50 de dovezii. Se promite o conexiune cu El dacă apelezi la un anumit site menit să te ajute.
Siteurile mai teologice înceacă să-L explice pe Dumnezeu, sau cel puţin atributele Sale şi natura Sa. Prezintă Evanghelia Lui şi chemarea la mântuire. Deasemenea se analizează divinitatea lui Isus Hristos şi modul în care e perceput Dumnezeu în alte religii, cum ar fi islamul.
Lupta cu privire la existenţa Sa pare să fie cel mai intâlnit subiect atunci când apare Numele Său în discuţie se aduc dovezii “ştiinţifice” cu privire la realitatea Sa. Se discută posibilitatea existenţei Sale în paralel cu evoluţia. Unele dicţionare chiar propun o definiţie pentru Dumnezeu sau paşi pentru a ajunge la El.
Pentru unii este un nume bun pentru…afaceri, aşa că puteţi găsi site-uri comerciale cu numele lui Dumnezeu sau chiar filme.
Se încearcă o ajustare între Dumnezeu, feminism, yoga, şi alte curente ideologice.
Unele site-uri încearcă să propună o viaţă conform cu voia lui Dumnezeu, revelată în Scriptură.
Aşa cum relevă Internetul, acesta nu este un loc bun de căutat orice şi mai ales pe oricine, cu atât mai mult când este vorba de Dumnezeu. Rezultatul este confuz şi nu poate fi trasă decât o singură concluzie: fiecare are propria sa concepţie despre Dumnezeu şi deci şi propriul dumnezeu.
Pentru o imagine clară despre El, cel mai bun motor de căutare rămâne Biblia!

Comments

Post a Comment

Popular Posts