Dacă ar fi să-ţi urez ceva pentru noul an!




Dacă v-aţi întâlni cu pestişorul de aur, sau cu Moş Crăciun şi s-ar oferi să vă îndeplinească o singură dorinţă care ar fi aceea? Probabil aţi dori să vă dea o sumă de bani suficientă pentru a nu mai duce grija zilei de mâine, sau poate să vă aducă alături persoana iubită şi, bineînţeles, sănătate!

Dacă ar fi să sintetizăm toate cele amintite anterior totul s-ar reduce la nevoia de siguranţă. Fie că este vorba de siguranţă materială sau de siguranţă afectivă - că suntem iubiţi şi că lumea încă mai are nevoie de noi.

Faptul că trăim într-o lume nesigură nu reprezintă nici un dubiu pentru vreunul din locuitorii acestei planete, indifent de statutul social: nesiguranţa sistemului financiar, nesiguranţa asigurărilor sociale, a locului de muncă, a relaţiilor familiale, şi chiar a propriei persoane.

Ştim totuşi că nimeni nu poate supravieţui fără a avea un punct de sprijin, un „pământ sigur sub picioare”! Din această cauză fiecare caută acolo unde crede că poate găsi cel mai bun ajutor. Nu întotdeauna însă soluţia aleasă este şi cea mai potrivită! De aceea, ne confruntăm deseori cu eşecuri, depresii, care ne fac să capitulăm în faţa zilei de mâine.

În călătoria mea pe acest pământ, doar într-o singură ocazie nu am fost dezamăgită: la întâlnirea cu Sfânta Scriptură. Întâlnirea cu Dumnezeul prezentat în acestă carte m-a convins că există speranţă! El ne-a lăsat cartea Sa cu scop practic, şi anume,  de-a fi o lumină pentru toţi cei care se aventurează pe acest pământ nesigur.

2 Timotei 3:16-17: „Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu şi de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârşit şi cu totul destoinic pentru orice lucrare bună”.

Pentru anul în care tocmai păşim, deopotrivă cu speranţe, cât şi cu teamă, vă îndemn să deschideţi această carte ca leac împotriva nesiguranţei şi balsam pentru sufletul dumneavoastră!



Comments

Post a Comment

Popular Posts