Masterpiece

In fata tragediei umane rar poti privi cu speranta. Ce se poate spera atunci cand viitorul pare sumbru? Cand tot ce este bun, daca a fost vreodata pare a fi doar in urma!Nori negri par sa ascunda prea mult soarele.
Cam aceasta ar fost si rezumatul pe care si Naomi l-ar fi istorisit cu generozitate. Sotul si copii morti, dezradacinata din patria ei, fara nici un viitor.Totusi din mijlocul nenorocirii ei se naste speranta!Chiar din aceasta situatie Dumnezeu face o opera de arta.Si nu orice ci masterpiece pentru ca desi indirect Dumnezeu ii face favoarea de-a intra in genealogia Mantuitorului prin nora ei Rut care asa cum spune Biblia "o iubea" si care valora pentru ea "mai mult decat sapte fii."Rut 4:15-17
Poate ca situatia ta este asemenea lui Rut, sau poate mult mai grea. Nu stiu...Atat stiu: ca necazul, tragediile si dezamagirile noastre sunt materie prima pentru o opera de arta pus in mana Creatorului. Dumnezeu a putut sa invie o vale de oase si sa faca o armata puternica, tot El a putut oferi nadejde si un viitor unei femei care nu mai spera nimic de la viata. Acelasi Dumnezeu abia astepta sa te renasca din cenusa si sa te urce pe inaltimile Sale. Toate acestea pentru ca "pentru ca ai pret in ochii Mei" iar acest pret nu se va devaloriza niciodata fiind egal cu insasi viata lui Isus Hristos.




Comments

Popular Posts