O reclama cu efect



O reclama ce a facut inconjorul lumii si a ridicat nenumarate probleme.
Ce parere ai?

Comments

  1. Imi aduc aminte eram un pusti ca acesta si in Constanta m-am pierdut de parinti si parca s-a pierdut paradisul. Am plans si cand au iesit dintr-un magazin dupa vreo 10 min. i-am certat...
    Saracutul... mama lui s-a gandit sa mai pupe si o tigara.. nu numai pe el. Numai ca nu l-a putut lua si pe el pt ca fumul este nociv copiilor...

    ReplyDelete
  2. Nu inteleg care pot fi nenumaratele probleme mari grave decat realitatea. Daca nici asta nu convinge un parinte sa renunte la fumat... oare ce altceva ar putea?

    ReplyDelete
  3. Este corect sa provoci durere unui copil pentru a obtine acest efect impersionant? Pana unde se poate merge pentru a starni emotii?
    Etica audio-vizualului ce spune?!

    ReplyDelete
  4. Este corect sa lasi milioane de copii sa sufere O VIATA ca nu cumva un copil sa sufere UN MINUT? Oare merita sacrificiul sau nu?

    ReplyDelete
  5. Este greu de precizat. Desi poate parea simplu pentru ca acest copil sufera "asistat" in realitate fiind in afara oricarui pericol, totusi ramane o problema de etica. Daca azi 5 min pentru a crea un efect, maine ce ii vei face?!Exista justificare?
    Personal nu cred ca se merita!!!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts