Visul lui Dumnezeu cu anul IV Teologie Pastorala

Timp de patru ani am avut onoarea sa fiu una din putinele studente la Teologie Pastorala si am incercat sa profit la maxim!!!
Un profesor ne-a spus cand am venit in anul 1 ca am intrat cu o cutie in scoala si de noi depinde daca la iesire va fi plina sau goala.Patru ani m-a urmarit imaginea asta si am incercat sa adun cat am putut de mult. Nu intodeauna am reusit, am facut si greseli am ratat si ocazii. Toate acestea insa m-au ajutat sa cresc si sa devin cine sunt acum si mai mult sa ma ajute sa visez la ce ar vrea Dumnezeu sa devin prin puterea Sa.
Iata o binecuvantare scrisa de un coleg pentru noi clasa IV Teologie Pastorala. Cred ca semana cumva cu Ioan 17. Si as putea sa-i zic ca este visul lui Dumnezeu pentru clasa mea, promotia 2005-2009
Văd o clasă de teologie a anului 4, în care colegii experimentează prezența și puterea lui Dumnezeu… … Aud rugăciuni, simt bucuria din inimile lor, și nu pot decât să mă bucur și să Îl laud pe Domnul împreună cu ei…Aud cuvinte de dragoste și văd gesturi de apreciere, iar colegii din această clasă caută locul de întâlnire pentru că se simt iubiți și acceptați… Simt o atmosferă caldă, și văd cum se ajută unul pe altul… Simt mirosul mesei de părtășie.. … în jurul căreia abia aștept să ajung, pentru că ne simțim atât de bine împreună! Văd cum această clasă, spiritual vorbind, creşte mereu, pentru că cei care o compun, colegii, cresc zilnic în cunoașterea lui Hristos, în dragoste și în slujire… Oamenii, indiferent de unde ar fii ei, atunci când ne cunosc pe noi, cei din anul 4 de la Teologie, abia așteaptă să fie aici, între noi, pentru că se simt împliniți, pentru că văd schimbări bune în viața lor, și că e locul cel mai propice dezvoltării lor morale și spirituale… Abia aștept să învăț de la ei, și ei de la mine, să fim mai aproape de cer, mai asemenea lui Isus, și cât de curând cu Isus… Văd o clasă a anului 4 de la Teologie PASTORALĂ…plină de slujitori, ai cărei colegi simt durerea pentru o lume pierdută, iar tinerii din întreaga ţară vin în vizită în locul acesta,!!! ca într’un pelerinaj, pentru că își pot descoperi potențialul vieții lor ÎN CONTACT CU ACEŞTI TINERI, și se pot simți utili… Aud câte un cuvânt de slujire și încurajare de la fiecare, aud cum se îndeamnă unul pe celălalt pentru lucrarea, de orice natură ar fi ea, din timpul săptămânii, pentru ca să poată oferi oamenilor, colegilor din Campus, (Şcolii, Facultăţii, Satului, Oraşului chiar!!!), lor ceva din ce le-a dat Hristos… Nu pot să rabd stând fără să fac ceva împreună cu oamenii aceștia. Slujirea lor e absolut molipsitoare… Această clasă de anul 4 de Teologie Pastorală are un impact vizibil asupra lumii înconjurătoare… E ca o lumină, care aprinde multe alte lumini în jur… Văd cum alte biserici se nasc datorită lucrării acestei clase de Teologie de anul 4… Îi văd ca într’o oglindă , pe aceşti colegi, ca pe niște firicele de sare, răspândind gustul bun al relației lor cu Mântuitorul… Şi influența lor ajunge dincolo de granițele acestei țări, acolo unde miliarde de oameni nu îl cunosc ÎNCĂ pe Hristos… Văd cum ACEASTĂ CLASĂ A ANULUI 4 DE TEOLOGIE!!! E ACEAŞI CLASĂ!!! Cum acum are misiuni externe, şi toți sunt bucuroși să susțină lucrarea divină în zonele necreștine… Abia aștept să merg cu acești oameni, CU ACEŞTI COLEGI AI MEI DIN ANUL 4 DE LA TEOLOGIE PASTORALĂ, până la marginile pământului…

Comments

  1. Mihaela, sa stii ca e adevarat ce scrie colegul aici. Sunt curioasa cine este? Are o viziune extraordinara pentru clasa voastra. Dupa ce am citit binecuvantarea aceasta, imi vine sa plec spre Cernica :D.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts