Un singur lucru conteaza!!!

Totul fusese verficat!!! Nici o haina, nici un aparat lipsa, toate DVD-urile, pantofii, placa de surf, costumul de scafandru, cheile si ochelarii de soare! Totusi dezamagirea se putea citi pe fata tuturor atunci cand avionul se indrepta spre inaltul cerului iar cei cinci calatori priveau din masina ce se indrepta spre iesirea din aeroport.
Desi si-au pregatit bagajul cu migala si atentie totusi un singur lucru au uitat: PASAPORTUL! Nu puteau zbura spre insulele unde visau sa-si faca concediul de vara din cauza ca cel mai important element care le asigura plecarea, lipsea. Sotul era ferm convins ca sotia se asigurase ca bagase pasapoartele in geanta, aceasta isi jura cu mana pe inima ca l-a vazut pe iubitul ei cum le-a pus in bagajul de mana. Cei trei copii de pe bancheta din spate suspinau pentru ca vacanta lor s-a amanat pentru o saptamana mai tarziu desi in ultimele trei nopti nu dormisera de emotia plecarii. Parintii erau framantati de cei o mie de euro platiti pentru toti cei 5 membri ai familiei pentru amanarea biletelor de avion cu o saptamana.
Drumul spre cer este asemanator acestei pregatiri. Desi este important sa luam bagajul complet: cunostinte biblice, mantuirea familiei, a prietenilor, colegilor, a lumii, caracterul crestin, totusi acestea nu reprezinta garantia liberei trecerii in Paradis. Ca si in cazul familiei de mai sus trecerea se face pe baza de psaport. Iar in cazul nostru aceasta este oferit de Isus Hristos oferit prin viza pe care a pus-o la Golgota. Atunci ni s-a oferit dreptul de-a primi pasaportul spre cer. Acceptarea Sa ca Mantuitor personal zilnica reprezinta PASAPORTUL fara de care bagajul nostru cel bun si complet va ramane inafara cerului. Un singur lucru conteaza in fata lui Dumnezeu indiferent de religie, tara, limba, sex, origine, cultura, daca ai "pasaportul"- pe Isus Hristos.

Cine are pe Fiul are viata cine n-are pe Fiul n-are viata!  1 Ioan 5.12
Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. Ioan 3:16




Comments

Popular Posts