Probleme insignifiante


Iata cativa din "nenorociti" ai soartei:
Pasteur -semiparalizat si amenintat continuu de apoplexie.
Istoricul Francis Parkman suferea asa de mult ca nu putea lucra mai mult de 5 minute.
Franklin Roosevelt- paralizie infantila, ca si scriitorul Walter Scott.
Atletul Glenn Cunningham record mondial in 1934 pentru o mila viteza- ars de copil incatn-ar mai fi putut niciodata sa umble ca si Wilma Rudolf, fetita paralizata care ajunge campioana mondiala la 100m in 1963.
A.Einstain-un inapoiat si redus mintal.Thomas Edison-un vanzator de ziare pe tren.Andrew Carnegie-un baiat sarac care a inceput sa lucreze cu 4$pe saptamana in timp ce Rockefeller cu 6$pe saptamana.
Abraham Lincoln s-a nascut intr-o baraca saracacioasa.Iulius Cezar a fost epileptic.Napoleon un baiat de origine umila care a terminat academia militara la 46-lea din cei 65 de elevi.
Beethoven era surd.Charles Dickens era schiop, ca si Haendel.Homer era orb ca si John Milton.Platon a fost cocosat.

Michael Fred Phelps este un înotător american, multiplu campion mondial şi olimpic la diferite probe de natatie. Este de 14 orimedaliat cu aur laJocurile Olimpice din 2008 de la Beijing (cel mai mare număr de medalii câştigate de orice sportiv) şi este deţinătorul a şapte recorduri mondiale.

Phelps este deţinătorul recordului de cele mai multe medalii de aur câştigate le o singură Olimpiadă, cu opt medalii câştigate laJocurile Olimpice din 2008. . Cu acest record, l-a depăşit peMark Spitz, care era tot înotător şi care deţinea recordul de şapte medalii de aur câştigate la Locurile Olimpice din 1972. Michael Phelps este si el bolnav.

Pe tine ce te impiedica?!

surse:
Wikipedia.com
Conducerea delegativa

Comments

Popular Posts